Thursday, February 14, 2013

Cursuri Drupal

// //
Cursurile Drupal sunt traininguri unice in Romania ce te invata in mod practic cum sa creezi site-uri folosind platforma Drupal. Cursurile contin exercitii practice si au un numar limitat de cursanti astfel incat sa fiecare participant va beneficia pe deplin de atentia si ghidarea instructorului.

Desi au o structura de baza, fiecare curs este personalizat in functie de interesele participantilor. Astfel cursurile se potrivesc atat incepatorilor cat si intermediarilor.

In cadrul lectiilor vei invata de la profesori cu experienta bogata in domeniu cum sa creezi si sa administrezi un site in Drupal, cum sa adaugi sau sa modifici o tema si cum sa customizezi module.

Oferim cursuri atat pentru studenti, persoane care nu au mai lucrat in programare, programatori freelanceri cat si pentru cei din cadrul unor firme sau organizatii de alt tip, cu preturi adaptate pentru fiecare grup.

Nu este necesara deci experienta anterioara in lucrul cu Drupal sau ca programator, dar se recomanda o cunoastere buna a navigarii pe Internet si detinerea de cunostinte bune HTML-CSS (curs HTML).

Pentru inscrieri ne poti contacta la office@cursuri-programare.ro

Locatie desfasurare curs: Str Fabrica de Chibrituri, Nr 34, Ap 02, Bucuresti