Monday, May 19, 2014

Afla ce curs ti se potriveste

// //

Bun venit pe site-ul nostru!

Aceasta este o introducere pentru a te ajuta sa gasesti cursul cel mai potrivit pentru tine. Citeste informatiile de mai jos pentru a vedea unde te incadrezi si ce curs ar trebui sa urmezi.


CURSURI PROGRAMARE

Daca vrei sa inveti sa construiesti site-uri dar nu ai niciun fel de experienta anterioara atunci iti recomandam sa incepi cu un curs de HTML - CSS ce iti va pune bazele construirii si editarii de pagini web.

Daca detii experienta in lucrul cu HTML dar vrei sa creezi comunitati online, sa poti scrie functii complexe si sa lucrezi cu baze de date, atunci opteaza pentru cursurile PHP - MySQL.

Daca nici PHP nu iti este strain si vrei sa construiesti site-uri folosind platforme open source, sisteme de management al continutului deja create si cu multiple posibilitati de customizare, atunci ti s-ar potrivi unul din cursurile: Joomla, Drupal sau WordPress.

Pentru cei care doresc sa construiasca forumuri - comunitati de discutii, si au deja o baza de cunostinte PHP si MySQL, avem doua variante: cursuri pentru forumuri open source precum phpBB sau SMF, sau cursuri de customizare forumuri cu soft licentiat: vBulletin sau IPB.

CURSURI GRAPHIC DESIGN

Cursurile de graphic design, precum cursul de Photoshop, sunt destinate celor ce doresc sa invete cum se creeaza materiale pentru online sau tipar: logouri, layouturi mai complexe pentru pagini web, bannere, newslettere sau afise, pliante, cataloage.

Crearea de astfel de materiale este adeseori necesara in crearea si promovarea unui proiect de aceea recomandam aceste cursuri in completarea celor de programare, precum si pentru construirea de site-uri frumoase si care transforma vizitatorii in cumparatori.

CURSURI MARKETING ONLINE

Pentru cei care vor sa aprofundeze metodele prin care pot atrage mai mult trafic pe site prin motoare de cautare ca Google, sau cum pot creste vanzarile prin email marketing, social media si alte campanii de promovare online, recomandam cursurile de marketing online, SEO si Google AdWords.