Wednesday, April 10, 2019

Cursuri programare Coders Lab

// //



Coders Lab este un brand internațional adus în România de eJobs. Din cei peste 3000 de absolvenți ai cursurilor Coders Lab la nivel internațional 82% s-au angajat deja în domeniul IT ca programatori și specialiști în domeniu.

Cursurile de programare Coders Lab pun accent pe exerciții practice încă din prima zi. Un developer cu experiență va monitoriza progresul participantilor pe tot parcursul cursului și ii va ajuta să găseasca soluțiile potrivite, contribuind la motivarea lor și ghidându-i inclusiv după finalizarea cursurilor de IT.

Cursurile se vor derula pe parcursul a 7 săptămâni. Formula intensă de predare, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, cu exerciții practice zilnice va ajuta cursantii sa dobândeasca numărul de ore de experiență de care ai nevoie ca să profesezi.

Cursanții vor avea, constant, de rezolvat, pe cont propriu, numeroase probleme complexe și vor programa simulând situații reale din domeniul web development-ului. Majoritatea participanților la cursurile de programare Coders Lab, de la nivel internațional, nu au mai programat niciodată și, cu toate acestea, au acum o carieră în IT - a spus Bogdan Badea, CEO-ul eJobs.

În acest moment, aproximativ 10% dintre joburile de pe ejobs.ro sunt pentru domeniul IT. Jumătate din acestea sunt pentru candidații din București. Următoarele orașe în care se caută IT-iști, după numărul de joburi postate pe ejobs.ro sunt Brașov, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Salariul mediu în industrie este de 5.731 de lei, potrivit comparatorului salarial Paylab.ro

Inscrierile la academie sunt acum deschise si se pot realiza pe site-ul Coders Lab unde sunt descrise detaliat cursurile IT pentru front end si back end.