Tuesday, March 24, 2015

Cum devii programator?

// //
Trainerii www.cursuri-programare.ro iti raspund..

Este greu sa inveti programare?

Depinde, daca incerci sa faci asta singur, parerea comuna este ca da. Dar, cand un programator cu experienta iti arata pas cu pas, de la 0, cum construieste el site-uri cap coada atunci raspunsul este : cu siguranta NU.

Programarea nu e ceva extrem de greu si misterios cum multe persoane au fost facute sa creada.

Ca orice domeniu programarea are intr-adevar specializari pe care doar dupa ani de experienta ajungi sa le stapanesti in intregime, dar, ca sa devii programator nu iti trebuie decat cunostintele necesare pentru a crea site-uri si pentru a intelege codul din spatele acestora.

Ce cunostinte trebuie sa ai?

De cele mai multe ori procesul de creare a unui site este acelasi constand in construirea unor pagini, a unor formulare web cu baze de date in spate si customizarea unor teme sau a unor modele astfel incat site-ul sa corespunda nevoilor noastre.

Cursurile noaste au fost create in minte exact cu aceste lucruri motiv pentru care:
- in cadrul cursurilor HTML-CSS se creeaza pagini web si layout-uri pentru aplicatii web
- in cadrul cursurilor PHP-MySQL se creeaza formulare, pagini dinamice, CMS-uri
- iar in cadrul cursurilor WordPress, Joomla sau Drupal se customizeaza teme si module

De ce sa inveti programare? 

Meseria de programator a devenit una din cele mai cerute pe piata avand in vedere numarul urias de persoane ce doresc sa le fie create site-uri de prezentare, magazine online, comunitati online precum forumuri si alte tipuri de pagini web.

Oferta de joburi din sectorul IT & Programare postata pe site-urile de Freelancing a crescut cu aproximativ 40% doar in ultimul an, iar castigurile de pe urma programarii se mentin in topul celor mai bune venituri, plata medie fiind de peste 20$ pe ora.


 Cat costa sa inveti programare? 

Sa presupunem ca vei urma cele trei module recomandate: HTML-CSS, PHP-MySQL si la alegere un curs WordPress, Joomla sau Drupal.

Fiecare curs costa 500 de lei, astfel sa inveti programare costa intre 1000 si 1500 de lei, bani ce pot fi recuperati din crearea unui singur site ca programator, sau din salariul pe o singura luna.

Care este primul pas?

Primul pas este inscrierea la cursuri. Inscrie-te folosind formularul din dreapta site-ului sau trimite la email office@cursuri-programare.ro numele primului curs pe care vrei sa il urmezi impreuna cu numele complet, cnp si adresa, sau datele firmei.