Saturday, January 11, 2014

Esti eleva de liceu si vrei sa inveti programare?

// //
Abilitatea de a programa este una foarte importanta in aceasta era digitala. Daca esti eleva de liceu si vrei sa inveti programare, inscrie-te la workshop-ul IoT4Girls (Internet of Things for Girls). Iata ce trebuie sa stii:


Intre 5 si 9 august, Tech Lounge si Girls Who Code - Romania organizeaza workshopul IoT4Girls, un curs gratuit de programare adresat fetelor de liceu, in care vor invata despre tehnologiile Internet of Things. Workshopul se va desfasura in statiunea Eforie Nord.

IoT4Girls este un program romanesc sponsorizat prin Google RISE Awards 2015. Participarea este gratuita, in urma unei selectii. Nu sunt necesare cunostinte prealabile de programare, iar cazarea si cele 3 mese pe zi sunt asigurate de catre organizatori.


Trainerii vor fi atat studenti de la facultati cu profil informatic, pasionati de robotica si Internet of Things, cat si 2 dintre cele mai bune absolvente ale primei editii IoT4Girls.

Internet of Things este un concept care defineste o lume in care toate obiectele (masini, electrocasnice, sisteme de iluminat, dispozitive mobile, portabile, etc) sunt conectate intre ele cu ajutorul Internetului. La IoT4Girls fetele de liceu vor invata sa programeze placute Arduino, senzori si LED-uri care vor fi conectate si controlate prin Internet.

Inscrierile la selectie se fac online pana pe data de 17 iulie (inclusiv), la aceasta adresa:  http://bit.ly/IoT4Girls_august.

Interesata? Inscrie-te, ai doar de castigat!